Vés al contingut

NOTÍCIES DE CANADÀ (Quebec)


02 / jul. / 2015

NOTÍCIES DE CANADÀ (Quebec)

Des de fa més de 2 anys treballo en el meu taller de Forja de Plessisville, Quebec. (Regió de Maple) amb la maquinària adquirida a Nargesa i els meus clients sempre estan molt satisfets amb els seus productes. 

Tinc el plaer de treballar aquí perquè m'agraden aquestes màquines, mai es trenquen, mai he hagut de gastar ni un dòlar en el seu manteniment, són equips molt eficaços, duradors i fets per a un ús continu. L'única inversió que faig en aquestes màquines és mirar el nivell d'oli per comprovar que estigui normal i netejar-les exteriorment perquè sempre estiguin com noves... Em sento orgullós i content d'haver triat la marca NARGESA per la meva fàbrica.

A més tenen un servei tècnic immillorable, cada vegada que demano una explicació, la tinc a l'hora següent, ja sigui per correu electrònic o verbal la senyora Joana Ponce sempre ha prestat un servei excepcional i impecable i a més ella parla el meu idioma, el francès... Gràcies Sra Ponce.   

Jo recomanaria als empresaris del metall (PIME), fer negocis amb NARGESA per equipar les seves empreses.   

Gràcies per tot i per mantenir el seu excel·lent negoci...   

Donald Dupuis / Canadà i Camerun (en breu).
Deixa'ns un comentari

El contingut d'aquest camp es manté privat i no es mostrarà públicament.

Darreres noticies

Kachembo a l'Expo Manufactura 2024

24/01/2024

Quantum assistirà a l'esdeveniment PRI 2023 a Indiana

28/11/2023

Durant el novembre de 2023, vam rebre visites de diferents països!

21/11/2023

Subscriu-te a la nostra Newsletter

Uneix-te a la comunitat Nargesa i rep tota la informació del sector, vídeos demostratius, promocions en maquinària...Clients

Alguns dels nostres clients